Tag​, Stern, vindskeder eller gavl

Nyt tag

Søger du et godt tilbud på udskiftning af tag, så vil vi med glæde udarbejde et fordelagtigt tilbud til dig. Det er ikke altid, at det kan give økonomisk mening at renovere et tag, hvorfor det kan være nødvendigt at vælge tagudskiftning frem for tagrenovering.

Taget har stor indflydelse på det visuelle udtryk af en bolig, hvorfor du har en naturlig interesse i, at dit tag fremstår flot, moderne og velholdt. Det vil være en stor ære for os at tage hånd om dit tagprojekt, så du kan med fordel kontakte os, hvis du ønsker at hyre en dygtig taglægger fra lokalområdet.

Du kan i første omgang få vurderet dit tag, hvis du ikke har besluttet dig for, om taget skal renoveres eller udskiftes. Der vil også være mulighed for at få vejledning og sparring ang. valg af tagtype o.l.

Ring 25 72 57 77 og få tag på dit tag

Tagrenovering

Ravngaard Tømrer tilbyder en professionel tagrenovering, der forhindrer vand og fugt i at trænge ind under taget. Vi renoverer både tag af tegl og betontagsten med en speciel forsegling, der tætner små og store sprækker. Med tætningen undgår I kostbare vandskader, slitage på mørtel understrygningen og I opnår en bedre isolering. Resultatet bliver færre udgifter til vedligehold og bedre mulighed for udnyttelse af tagetagen.

Ring 25 72 57 77 for at høre mere om mulighederne.

Stern, vindskeder eller gavl arbejde

Når du skal skifte stern, vindskeder eller gavl, er der en masse ting, der skal tages højde for, fra starten af. Der skal bl.a. sikres at gavl konstruktionen er stærk nok til at bære de nye brædder, så det ikke kollapser.
Derudover er det ekstremt vigtigt, både med stern, vindskeder og gavlen, at det monteres korrekt. Bliver arbejdet ikke udført rigtigt, kan det have store konsekvenser i form af fugt- og vandskader på huset og dets konstruktion, som kan blive en dyr og omstændig affære.

Ring 25 72 57 77 – så er du sikker på at arbejdet bliver udført ordentligt